Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
Українська версіяРусская версияEnglish versionПошукМапа сайту
Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
Виставки та конференції
Корпоративне видання "Электрометаллург"
Інформаційні матеріали
РікМісяць
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень

Січень 8
З любов’ю до дітей

Саме так створює неймовірні спектаклі творчий колектив ПК «Дніпроспецсталь».

Яскраві, цікаві, зворушливі – такі, що надихають і захоплюють. Казки, в яких завжди перемагає добро і радість. Сюжети, що наповнюють світлом та любов’ю. Минулого року через карантинні обмеження дітлахи не змогли відвідати новорічні вистави. Тому такою довгоочікуваною була теперішня зустріч. У «Таємниці чарівної туфельки» глядачі вгадували сюжети знайомих казок – «Попелюшки», «Білосніжки і семи гномів», «Аліси у країні див». Поруч із героями класичних історій оживали ростові ляльки з сучасних мультфільмів. Не обійшлося і без величезного танцюючого символу року – тигра. Окреме захоплення викликав талант акторів спектаклю – вихованців і керівників вокальних і танцювальних колективів палацу культури. А інтерактивність і мультимедійність допомогли створити шоу, аналогів якому в Запоріжжі немає!

А ще особливим подарунком для усіх, хто прийшов цього року на казку, стали прекрасні фотозони, розташовані у фойє нашого ПК. Величезні цифри-символи року «2022» прикрасили безліч сторінок у соціальних мережах і викликали справжній ажіотаж у підписників. Яскраві локації для селфі та сімейних фото порадували багатьох і стали прекрасним антуражем для фотознімків, які залишаться на довгу пам’ять.

Дякуємо усім, хто зробив можливою цю казку. Вона потрібна була не лише дітям, але і дорослим. З Новим роком, дорогі! З новим щастям!