Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
Українська версіяРусская версияEnglish versionПошукМапа сайту
Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
КомпанияСоциальная ответственностьПродажиЗакупкиПресс-служба
Новини
Виставки та конференції
Корпоративне видання "Электрометаллург"
Інформаційні матеріали
РікМісяць
2022
2021
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень

Січень 2
Нагороди для найкращих працівників Підприємства за підсумками року

Приємні сюрпризи до свята отримали шістдесят заводчан і ветеранів.

У святковій обстановці найкращих представників структурних підрозділів вітали Заступник Голови Правління – Директор з персоналу Максим Зіновкін та Голова Профспілкового комітету Дніпроспецсталі Ігор Аскольдов.

Відкриваючи святковий захід, Максим Володимирович зазначив, що ця подія стала вже традиційною для дніпроспецсталівців. Напередодні Нового року та Різдва особливо приємно відзначити працівників, які досягли високих виробничих успіхів у 2021 році.

– Дорогі колеги, від імені Адміністрації хочу привітати зі святами та побажати всім нам стабільності. Життя розвивається по спіралі, не буває, щоб завжди була чорна смуга або біла. 2021 рік був для нас непростим, можна сказати, роком викликів, тому я хочу побажати, щоб новий рік став для нас часом зростання, розвитку та процвітання. І, безумовно, кожному з Вас – особистого сімейного щастя, благополуччя у домі, нехай збуваються плани та мрії, які окриляють та допомагають дивитися у майбутнє з позитивом, надією та впевненістю. Зі святом!

Зі словами привітання звернувся також Ігор Юлійович. Він подякував дніпроспецсталівцям за щоденну кваліфіковану працю.

– Від імені Профспілкового комітету заводу хочу привітати Вас із святами! Для кожного з нас головна цінність у житті – це сім’я, тому хочеться, щоб у ній завжди панували любов, взаємоповага та розуміння. Головне, щоб рідні люди могли розраховувати на Вашу працю та відповідно гідний заробіток. Щоб Дніпроспецсталь стала опорою у сімейному бюджеті кожного працівника. Всі ми трішки діти в душі, тому під Новий рік віримо, що всі зміни будуть на краще. Зі святом! Здоров’я, удачі, щастя у Новому році!

Шістдесят працівників та ветеранів Підприємства отримали подарункові сертифікати. Як зізнаються нагороджені дніпроспецсталівці, такий бонус виявився дуже приємним та доречним.