Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
Українська версіяРусская версияEnglish versionПошукМапа сайту
Стаття - Новини - Прес-служба - Дніпроспецсталь
КомпанияСоциальная ответственностьПродажиЗакупкиПресс-служба
Новини
Виставки та конференції
Корпоративне видання "Электрометаллург"
Інформаційні матеріали
РікМісяць
2022
2021
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень

Жовтень 18
На Дніпроспецсталі висаджено півсотні нових дерев

Молодь Підприємства ініціативна, творча, відповідальна. І якщо береться за справу, то підходить до неї ґрунтовно.

У жовтні хлопці та дівчата вирішили зайнятися озелененням території Дніпроспецсталі і висадили близько півсотні саджанців. Кожен цех взяв по кілька молодих акацій, завчасно підготувавши місце для майбутнього зеленого оазису.

– Відрадно, що у нас працює не тільки ініціативна, а й відповідальна молодь. Адже щоб акацію посадити багато часу не потрібно, але щоб вона зміцніла та набула пишної крони, потрібен не тільки час, але і догляд. Хтось повинен поливати, берегти від шкідників, прибирати бур'яни. Загалом, дбати, продовжувати традиції добра, закладені нашими ветеранами-металургами, - зазначає головний спеціаліст Відділу найму та розвитку персоналу Олена Бончева.

До слова, деякі колективи вже не один рік облагороджують прилеглу до свого підрозділу територію. Наприклад, металурги СПЦ-2 ще два роки тому висадили алею кленів уздовж залізничного полотна і забезпечили їм гідний догляд: полив, добрива, навіть декоративні дерев'яні огорожі. Займаються вони і оформленням клумби, де вдало поєднуються хвойники та квіти. Виходиш з цеху, а тут тінь і прохолода. І навіть п'яти хвилин достатньо, щоб «перезавантажитися» і в гарному настрої продовжити або почати зміну. Ощадливі і далекоглядні господарі, що тут скажеш!

Ozelenenie